I söndags så var vi på en Inofutställning i Anderslöv. Fem hundar hade vi med oss. Vilket jobb, tror inte jag vill ställa så många hundar igen. Man får ju börja bada och göra vid dem en vecka innan utställningen.
På lördagen så jobbade jag. Kommer hem så är mitt barnbarn här och skall hjälpa till. Hon var jätteduktig och gjorde så bra hon kunde. Patricia kom med Kinamat, jag älskar friterade räkor men få sedan lida pina resten av kvällen, min mage är inte gjord för detta.

På utställning gick det bra för oss. Lucas och Lego gick upp mot varandra och Lego vann före Lucas. Legos huvud är helt underbart. Lucas var avfälld men vad gjorde det han var jätteduktig och uppförde sig helt exceptionellt i ringen.
Busya gick i valp klassen och det var hennes första utställning. Vilken tik, kolugn och tog det hela med ro. Busya vann sin klass och kom på andra plats av alla valpar i klassen. En helnöjd matte. Noa gick upp i veteran klassen men han var helt avfälld och inte riktigt på ge. Men han vann sin klass men sedan blev det inte mer. Ree vann sin klass och gick upp mot Lego som han vann. Nu dröjer det innan vi ställer ut igen.