Det var ett tag sedan jag skrev här inne.
Men det som händer andra händer inte oss men verkligheten hinner ifatt en vet ju alla.
På morgon den 18/8 kommer Tilda till oss för att tillbringa dagen hos oss och hundarna.
Badning står på schemat och diverse andra saker hade vi planerat in, trodde vi.
Efter turen med hundarna så ringer Patricia i upplösningstillstånd. Lego har sprungit ifrån henne. Hon var på Östra stranden i Trelleborg och gick med sin hundar. När hon hör Ina skalla, Lego vänder och springer till henne. Hon har blivit jagad av två andra hundar och står uppe på en hög stenar och skyddar sig. Lego går emellan och de andra börjar jaga honom istället. Patricia får tag på Ina och Ben och springer efter Lego men han är blockad och bara springer. Båda Tilda och jag springer till bilen och kör ner för att hjälpa henne att leta efter Lego.
Hur vi än leta är han som bortblåst. Polisen ringer och säger de har en hund som liknar honom. Plattan i mattan till Polisstationen. Det är vår Lego. Blodig om tassarna men annars välbehållen, vilket tur.
Polisen hade hittat honom hemma hos Patricia. När vi sedan gick på trottoaren hos Patricia såg vi blodspår efter honom.
Vilken hund sprungit hela vägen hem och det är ungefär 4 km hem till Patricia. Vi vet inte hur han har lyckas undkomma bilarna, för det finns många gator från Östra Stranden hem till Patricia som är trafikerade. Men en riktig turgubbe våran Lego.