Det var ett tag sedan, men har försökt samla tankarna kring vad som har hänt här den senaste tiden med utställningar och planerad parningar.

Var skall vi börja. Vår resa till Norge var en pärs innan vi hittade till vår stuga. Ni skall bara veta, men kul var det.
Resan till EDS gick smärt fritt. Väl där så hittade vi en plats att ställa upp våra burar men det blev snart trångt om saligheten, men vilken stämning där var alla ställde upp för varandra att hålla reda på sakerna.

Först gick Ben in i ringen, det gick bra ända till han trillade av bordet, sedan var det kört. Så nu har vi något att jobba på.
Lego in i ringen, sköte sig bra. Fick VG. Sedan vår gamle påg som tycker utställning är kul för tillfället. Han fick excellent, bra jobbat gamle man.
Ree var ut sist, hon var inte pälsad men sköte sig bra. Fick VG.
Men det var flera Champion som också fick VG så vi får vara nöjda med vad vi fick.

Sedan kom chocken i Eslöv. Vår 11 år gamla påg får excellent och CK och det slutade inte där. Han blev också 3:a bästa hane med R-cert. Vår gamle man har gjort det igen. Vi är så stolta över denna hanen som är i bra kondition och rör sig som en ungdom.