Jag säger bara detta vilket äventyr vi hade när vi reste till England.

Vi gick och väntade på att våra tikar skulle börja löpa, en månad för tidigt kommer Bery in i löp. Vi har bara tio dagar på oss och ordna med allt så det klaffar för resan.
Boka in färjebiljetten, avmaska tikarna som skulle följa med oss på resan, pust och stön. Vilken stress det var.
När väl allt var ordnat så ger vi oss i väg till England.
Startar tidigt på morgon för att ta oss till Rotterdam där färjan avgår vi har tio timmars resa ner till Rotterdam. Färjan kommer att avgå 21:00 och vi skall ha checkat in 90 minuter före avgång. Genom Danmark och vidare till Tyskland. Vi kör och kör det tar en evighet, tycker vi. Väl i Holland så lägger GPS:en av, vi kör och kör och vi ser inga skyltar med Rotterdam på. Ni som har kört i Holland vilket bra system dom har på trafiken, liknar ett Monopolsystem, men stora tavlor som visar vem som skall köra.
Äntligen ser vi skylt med Rotterdam på, klockan tickar och sent har det blivit och vi har två timmar på oss innan färjan skall avgå. Ut med hundarna och rasta av dom innan vi kör och checkar in, väl där så kan vi inte checka in hundarna utan vi får åka vidare till en reception som skall gå igenom passen och scanna hundarna så att allt stämmer. Vilket det gör och vi kör vidare och kommer ombord färjan, men man lär sig hur det skall vara, för det var ett tag sedan vi åkte över till England och parade.
Väl i England så kör Patricia hela vägen vilket duktig förare hon är. När vi väl kör där så håller trafikanterna på att köra av vägen för jag sitter ju på fel sida enligt dom.
Vilken underbar natur vi kör igenom, helt underbart. Mycket trafik men det fungerar bra med en superduktig chaufför.
Vi kommer fram till uppfödaren som vi hade tänkt låna en hane av. Vilken tjej säger jag bara, vi får gå igenom alla hennes hundar och hon berättar fördelar och nackdelar om sina hundar, vilket uppfödare hade gjort detta, en stor eloge för henne.
Vi hade en plan A och en plan B, vi fick ta plan B då tiken bara morrade och vill inte ha plan A. Men det skulle nog vara så. Allt gick bra med plan B och tiken blev parad.
Nu vidare till vårt boende. Ni som har kört i England vet vilka kostigar det finns, vad tror ni hände jo vi hamnade på en sådan, vi kör till mitten av ingenstans, vilken väg. Trång och smal är vägen. Men fram kommer vi till slut.