Nu är vi hemma efter en skön vecka på Bornholm, med sol och regn men mest sol.
Utställning gick bra för vår del, med Prisma som två bästa tik och Ree trea bästa tik Dag 1. Dag två tog Prisma cert och Cacib och blev BIM, vi var helt överlyckliga, denna tik som bara är 21 månader och är inte färdig i kroppen men vem är vi till att gnälla, tack, tack. Ree blev trea bästa tik denna dagen också. Vi provade på att ställa Lego han har inte varit ut sedan ja jag vet inte, men han sköte sig jättebra och vann sin klass men utan Ck, han är ju lite på den större sidan men vad gör det han var jätteduktig.
Domaren tycket inte om stora hundar han ville ha små, hade inte varit för att Shini backade så hade hon blivit bästa valp men hon var jätteduktig hon också.

Nu återstå tvätt och tvätt det är den enda nackdelen med att ha varit borta en vecka.

Ha en fortsatt trevlig dag, min semester börjar ta slut har bara en vecka kvar.