Då vi har varit lite dåliga på att uppdatera hemsida så kommer här lite information om våra framtida planer.

Vill även tacka alla ni som skickar intresseanmälan till oss, försöker svara på era mail och berätta hur det ligger till här hos oss. Men jag har säkert missat någon så ni får ursäkta om vi inte har svarat.

Vi hade tänkt para Prisma när hon börjar löpa men detta är något som hon själv bestämmer. Då Prima har gått tom två gånger så kommer vi att göra en utredning på henne för att se så det inte är något fel på henne. Är allt okej så gör vi ett nytt försök och håller tummarna att det går hela vägen denna gången:)

Bery kommer vi att ta en sista kull på när hon börjar löpa. När hon börjar löpa det vet vi inte, kanske till hösten, vi får se helt enkelt. Här hade vi tänkt en hane från Norge.

Dusty kommer vi att para när hon börjar löpa, även här så vet vi inte när hon börjar löpa. Här hade vi tänkt ta en blå hane, men det är mycket som skall klaffa samt om vi får tag på hanen, då han bor i Norge. Detta får tiden utvisa.

Många hälsningar från ett snöigt Österlen.