Nu kommer lite uppdatering angående valparna.

Den 31/7 så nedkom Shini med tre valpar, en hane och två tikar.

Den första som kom var en blå tik på 106 gram, en pigg lite tjej som gick direkt till på tuttarna, lugnt för då såg man att hon hade viljan och orken att klara detta. Nummer två var en trefärgad tik som guppade ut och in, hon låg säte så det tog lite tid och det var inte den lilla tiken heller, hon var lite medtagen när hon kom ut men repade sig snabbt. Till sist kom hanen med huvudet först och han åkte kana ut. Pigg och gick direkt till tuttarna han också.

Sedan den 7/8 kom så Dusty igång. Först ut kommer en liten trefärgad tik, sedan kom en blå hane och han var inte liten 270 gram vägde han. Nummer tre var en blå hane, sedan till sist kom en blå tik. Alla pigga och gick direkt till tuttarna. Första dygnet är alltid nervöst, men allt var lugnt och de gick upp i vikt om knappt några gram så gick de upp. Så skönt:)

Nu har det gått några veckor och alla är pigg och krya. Äter som hästar och går upp i vikt:)

Kan vara en bild av Perserkatt, hund och utomhus