Utställningen i Vilsta kan nu läggas till handlingarna.

Vädret var lite si och så. Regn, uppehåll, kallt och åter regn.

Men så kul att träffa alla och nya ansikten på personer som man bara har träffat på Facebook, äntligen har man ett ansikte på alla.

Max vår hane som är 19 månader klarade av att visa upp sig med bra resultat. Vi var lite skeptiska med hur han skulle klara detta då han ballade ut totalt i Hässleholm. Man han hämtade sig och fick excellent båda dagarna. Vi är så stolta över honom. Vår lille påg:)

Annie vår lilla blå tik och är 9½ månad gammal. Gick in i en stor klass. Hon är inte klar ännu. Hon behöver utvecklas mer men hon kommer. Första dagen fick hon VG, vilket är bra. Andra dagen så var det totalt tvär broms på henne, hon ville ingenting och domaren kunde inte bedöma henne, ja vad gör man? De är individer med egen vilja och denna dagen var inte hennes dag. Så nya tag och börja om från början med lugna steg.

Ree vår gamla dam som är 12½ år gammal och som bara älskar att visa upp sig. Vi är så stolta och glada att ha henne i detta skick som hon är i, vilken tik. Första dagen fick hon Excellent men blev inte placerad för vilken konkurrens det var, fina tikar och många var de. Nästa dag var en fars, ja vad säger man, många fina tikar som fick good och VG. Vår Ree hade en hård konkurrens , men hon sköte sig bra och fick VG.

Inoff utställningen här regnade det konstant hela tiden och domaren har min fulla beundran, han var totalt genomvått.

Här ställde vi ut Max och Tia.

Tia som är på den större sidan och totalt otränad, var jätteglad och svansen stod rätt upp, men hon var glad och tog det med jämnmod. Vår fina Tia, du är en pärla i våra ögon.

Sheltiehelgen i Vilsta var bra och nyttigt för både oss och hundarna. Helst när konkurrensen var stenhård och många fina hundar. Vi är jättestolta över våra hundar:)