Det nya året började ju så bra:) Lugnt och ingen snö fanns.

Men sedan började eländet, det har snöat här och det var länge sedan vi hade så mycket snö.

Träd har rasat för det var så mycket is på dom att de blev för tunga. Inte bara det vi kom inte ut för de har inte plogat vår lilla väg till oss och här ligger ett stort träd tvärs över vägen också. Vi har röjt upp våra träd men det tog tid och slut är vi kroppen. Fy vad det är drygt och tungt att bära bort grenar och stubbar. Men bränne har vi till nästa år så det är lugnt på den fronten:) .

Annie har nu gått nästa 5 veckor och det ser ljust ut för att hon skall få valpar. Börjar bli rund om magen, men man får hoppas att det inte bara är luft och att hon är skendräktig. För detta har ju hänt förr.

Tia har bara gått 3 veckor och hon är så lugn och försiktig, så här hoppas vi det har tagit rejält.

Gott nytt år på er allasammans. Nya tag och nya möjligheter ligger framför oss alla.